-->

om årets träff

INFORMATION


När och var?
Årets sommarträff går av stapeln under 10-12 augusti vid Vallsnäs Camping som ligger i stort sett mellan Halmstad och Växjö.Boende
Där finns det möjlighet att både sova i tält eller i en stuga, beroende på vad man föredrar. Vill man bo i stuga kan det vara bra att boka detta tidigt då dessa platserna är begränsade. Boendet får man boka själv hos Vallsnäs Camping. Vi har reserverat alla deras stugor, så säg att ni ska dit för CBS-träffen så kan ni boka en stuga. Eftersom de är reserverade går de inte att boka via webben, så mail eller telefon är det som gäller. Tältplatser är mer eller mindre obegränsat. En stuga kostar mellan ca 400-700:-/dygn beroende på storlek av stuga. Tältplats kostar 280:-/dygn exkl. el. Som sagt så uppge att ni tillhör CBS-träffen så ni kan boka stuga och få en rabatt på priserna.

Mat
En nyhet för året att campingen har en restaurang som kommer att ordna med maten. Vi ska försökka förhandla fram något bra för oss där. Vi slipper en hel del logistik och arbete kring det. När anmälan öppnar så samlar vi in folk som vill äta där så vi vet vad vi ska förhandla om. Campingen kommer även se till att frukost finns att köpa, vi återkommer om ett pris för den med. Under lördagen äter vi alla lunch tillsammans på någon pizzeria eller dylikt under ride-outen. Åker man inte med på den får man ordna med mat på annat håll.

Dryck
Ta gärna med egen dryck! Vi kommer försöka erbjuda viss försäljning av en standardiserad billig öl som förra året. Tillgången kommer dock vara begränsad så förlita er inte på att vi har tillräckligt för att förse alla med dryck under hela helgen.

Ride-outen
Under lördagen kör vi som vill tillsammans på en ride-out på vackra vägar genom det fantastiska halländska och småländska landskapet. För att deltaga på ride-outen får man betala 50 kr som oavkortat går till ett välgörande ändamål. Förra året gick bidraget till SMCs skadefond som även blev uppmärksammat på deras hemsida.

Övriga aktiviteter
Aktiviteter finns det gott om! Campingen är omringad av badsjöar, där det även går att fiska och paddla kanot. Det ska finnas smaskig gös i sjön. Därutöver erbjuds även bangolf (minigolf i vissa munnar) och helikopterturer. Och!...OCH! Till sist finns det en vedeldad bastu som är igång året runt. BAM! Annars har ni bara fantastiskt trevlig sällskap och många vackra hojar att beskåda och prata om.

Bra att veta!
I år behöver man alltså inte förbetala något då vi inte har tänkt att stå för maten. Det skulle vara om man vill beställa den exklusiva t-shirten som vi kommer att sälja.

till CBS Summer Meet 2018

ANMÄLNING


Anmälan

OBS! Anmälningstiden öppnar inom kort.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakt

kontakt@pistons.se eller facebook

Copyrights © 2018 | Custom Bobbers Sweden & Piston Partisans MCC