-->

om årets träff

INFORMATION


När och var?
Årets sommarträff går av stapeln under 11-13 augusti vid Sörsjöns Camping som ligger strax utanför Åby (Norrköping).Boende
Där finns det möjlighet att både sova i tält eller i en stuga, beroende på vad man föredrar. Vill man bo i stuga kan det vara bra att boka detta tidigt då dessa platserna är begränsade. Boendet får man boka själv hos Sörsjöns Camping. Tältplatser är mer eller mindre obegränsat. En stuga kostar 600:-/dygn inkl. el och har fyra sovplatser. Tältplats kostar 170:-/dygn exkl. el. När ni bokar så uppge gärna att ni tillhör CBS-träffen, så kan campingen placera oss alla på samma ställe.

Mat
Vi kommer att fixa med middag på fredag och lördag. Vill man ta del av detta får man anmäla det i sin bokning och betala maten i förväg. Allt för att vi ska kunna planera och förbereda så mycket som möjligt. Vi tar en kostnad på 50 kr/middag. Dryck ingår ej. Campingen kommer se till att frukost finns att köpa. Förra året kostade denna 75 kr. Det kan vara bra att meddela oss om ni har tänkt att äta frukost. Då kan vi meddela campingen hur många vi blir och kanske även kan förhandla till oss ett bättre pris. Under lördagen äter vi alla lunch tillsammans på någon pizzeria eller dylikt under ride-outen. Åker man inte med på den får man ordna med mat på annat håll.

Dryck
Ta gärna med egen dryck! Vi kommer försöka erbjuda viss försäljning av en standardiserad billig öl. Tillgången kommer dock vara begränsad så förlita er inte på att vi har tillräckligt för att förse alla med dryck under hela helgen.

Ride-outen
Under lördagen kör vi som vill tillsammans på en ride-out på vackra vägar genom det östgötska landskapet. För att deltaga på ride-outen får man betala 50 kr som oavkortat går till ett välgörande ändamål. Förra året gick bidraget till Barncancerfonden.

Övriga aktiviteter
Det finns en badsjö precis vid campingen om man är sugen på att bada. Det finns även en äventyrspark/höghöjdsbana för den äventyrliga. Möjligheten finns även att anordna någon fotbollscup, kubbturnering, skitgubbe eller vad fan som helst. Har ni något önskemål så skriv gärna detta i din anmälan. Annars har ni bara fantastiskt trevlig sällskap och många vackra hojar att beskåda och prata om.

Bra att veta!
Har man inte betalat in den summan man ska betala gäller inte din anmälan. Risken finns då att man får stå utan mat!
Detta är en träff för medlemmar i Custom Bobbers Sweden, och vi ser helst att det håller sig så med.

till CBS Summer Meet 2017

ANMÄLNING


Anmälan

OBS! Anmälningstiden har passerat, men det går fortfarande bra att anmäla sig till vår ride-out.


*

*

*Frukosten sköts av campingen och betalas där. Förra året kostade den 75 kr. Lunch under lördagen får man stå för själv och sker under ride-outen (för de åker med på den).
Fredag:
Lördag:
Söndag:

Ska du vara med och köra vår ride-out (pris: 50 kr, går oavkortat till välgörenhet)? *


Vill du köpa en CBS Summer Meet 2017 t-shirt (pris: 199 kr)? * Anmälningstid har passerat, går att efterbeställa efter träffenInformation angående storlek: Om du tvekar mellan två storlekar så rekommenderar vi att välja den större. T-shirtsen är ca 1/2 storlek mindre än normalt.
Har du frågor eller funderingar?

Kontakt

Skicka ett mail till kontakt@pistons.se, ställ frågan i facebookgruppen eller kontakta en admin.